Snap..

Jag snappade med en kompis..och då jag inte är så himla teknisk av mig för det mesta så lyckades jag ändå tydligen överraska.. (kan tycka att det var låga förväntningar, då det inte var så avancerad grej jag skulle göra, även om det var nytt)…i alla fall, poängen är att jag blev överraskad då jag blev uppringd av kompisen jag snappade med!!

Ringde upp bara för att berätta att jag hade imponerat med att klara det själv!! Jag blev helt ställd. Nog för att jag brukar fråga om support ibland, speciellt när jag gör nya grejer, men försöker i alla fall testa och lär mig nytt allt eftersom..

Men känner att det var jag som blev överraskad.. så oväntat att bli uppringd och få beröm!! Det måste jag använda mig av här framöver för att glädja någon annan 😊❣️❣️

En superide! 🌟.

Är så ofta man bara skriver på sms eller snap bra jobbat eller så…men att få ett samtal så där oväntat gör intryck!

Var så kort, bara några minuter, men ändå! 🌟😊

Ett litet tips för att lyfta era vänner, syskon, familjemedlemmar, dejter..eller vilka ni nu snappar med 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *