Diet…

Har börjat med en diet, hade tänkt börja om två veckor..men då jag fick färdig färskpressad juice med mig så blev det en jump start…härligt ändå att ligga på plus! (Tidsmässigt alltså, mot för vad jag tänkt mig)

Så hade hört lite om denna dieten för att rensa ur kroppen, det är bara tillfälligt, max tre månader, (min plan är att köra två månader). Men hade inte tagit riktigt ställning, om när jag skulle börja och hur länge och hur hårt jag skulle hålla på det.. (vill gärna följa den ganska strikt om jag ändå ska köra)

Men så fick jag med mig juicen och tänkte att det är lika bra att köra, väntar jag så kommer jag att börja fundera och gruva mig lite..,

Så jättesnällt att få med färskpressad juice (av en person som redan är igång med dieten, men gjorde extra till mig!) 🌟🌟

Så nu kör vi! Utrensning 👊🏼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *