Bloggen 1 år!

Sista oktober…och ett år sedan jag skrev första blogg inlägget! 😊

Hade dock burit på idén ett bra tag, och sedan även kollat upp ang sajter om var jag skulle ha mitt domän och hur det funkade..hade aldrig bloggat förut. Men är glad jag startade! ☀️ Sååå tacksam för alla läsare ❣️❣️❣️

Jag hoppas kunna dela med mig av upplevelser, sådant jag ser eller hör som är glädjande och kanske inspirerande. Har många tankar och idéer för framtiden, med både teman och annat spännande, men mer exakt vad det innebär får ni vänta och se… 😉

Ett steg i taget, och jag kommer ihåg hur spännande och läskigt det var att starta denna resa…men också givande och är så glad och tacksam över att ni följer bloggen ❣️

Ha en underbar dag alla!! 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *