Fars dag..

Söndag och farsdag! Hoppas ni får en lugn och fin söndag, samt att ni får umgås eller skicka någon form av uppskattning till far.. har sett massa fina bilder som gjort mig glad, många som körde familjemiddag med buffé eller piffat till med efterrätt redan på lördagskvällen! 😊❣️

Har också sett någon minnes hälsning där far inte längre finns i livet, men att han finns med i tanken.

Själv blev det ett sms tidigt i morse. För mig blir det en resa dit och hälsa på först på tisdag. Jag har också ibland skickat en hälsning till någon ensamstående förälder jag känner med små barn, tänker det kan vara lite oväntat men glädjande då det ändå är en fadersfigur men kanske inte får någon hälsning annars.. (jag har inte gjort det i år ännu, får se om det blir under dagen, inget jag planerat i år). Har också hänt genom åren att jag passat på och gratta de fäder jag stött på under dagen, exempelvis bekanta i affären eller så.

Men oavsett om det är ett sms, blommor, telefon samtal eller besök, så tänker jag att det är fint, även om man tjuvstartat lite och tar det lördagskvällen..😉 eller om man ses lite senare, efter fars dag..det fina är det som blir av ❣️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *