I lördags…

…blev jag inbjuden på middag, tänk så härligt! Ett gäng som samlas ibland och jag fick också vara med, man blir så tacksam och glad. Det blev mos (inte paketmos😉) och ugnsgräddad lax och sallad.. det var så gott, så pratade vi om allt möjligt, och tog det lugnt, sen såg vi på Så Mycket Bättre… och vilket avsnitt! Jag tyckte om flera saker…både Timbuktus reaktion på det Magnus Uggla hade att berätta, (vill inte avslöja för mycket om ni inte sett programmet men vill se det) samt att jag tror det blir två låtar som kommer spelas mycket på radion… både GES tolkning på en låt, samt artisten som tolkat GES…!

Snyggt jobbat!! Ser fram emot att höra dessa två versioner fler gånger. Låtarna är omgjorda ganska mycket och det gillar jag när det är så! Blir ett nytt och spännande sound och de har gjort något eget av låten, och fastnar lätt..

Hoppas ni hade en härlig helg ni också, samt fått en bra start på veckan! Måndag och nya möjligheter 👊🏼

Gammal bild..men tycker den är stämningsfull

Trevligt, tack för inbjudan och fin kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *