Avslöjande fredag..

…fredag och helg, fredagar kan också användas till nystart!!

Nystart inför helgen, nystart med någon du dejtar…eller vill dejta. Fredag kan vara ett bra tillfälle att skicka iväg ett meddelande, prova något nytt, ta steget att gå lite längre och visa intresse.. kan vara genom att ringa ett kort samtal?

Och ja..jag vet det är black friday och massa grejer till salu..men jag tycker vi kan fokusera lite extra en fredag till att visa känslor. Visa känsla kan göras på så många sätt..ta upp ett minne med en förälder och prata om det..kanske det är en annan tolkning på minnet nu som vuxen när man förstår en djupare och mer komplex bild av världen än det man uppfattade som barn..?

Eller skicka ett meddelande eller ringa en vän, som man kanske saknat men väntat skulle höra av sig…

Eller dela en artikel eller börja en diskussion men någon man vill lära känna bättre, vara mer direkt, eller bara skicka en film/artikel/länk av något slag och fråga vad personen tycker? Finns många möjligheter!

En fredag att våga mera!! ❣️❣️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *