Tågskryta… och God fortsättning!

..hoppas ni haft fina mellandagar så långt😊

Jag såg på nyheterna om flera nya ord..såsom popcornhjärna och tågskryta..

jag har lagt upp att jag åker tåg ibland..men är inte tänkt som skryt, så hoppas att ni inte tagit det så. Det är bara ett sätt att dela med mig på vad som händer.. jag har en bild från höga kusten bron, då jag tycker den är aktuell från tågresa..grått men högt upp är man.. jag tycker om att åka tåg och har gjort det i många år, är olika hur ofta, men lägger inte ut varje gång, utan bara då jag vill förmedla någon händelse. Och visst använder jag andra färdmedel också. Iaf, tänkte inte hänga fast vid detta så mycket, utan varför jag ville berätta om tåg är egentligen pga följande:

..jag steg ombord på ett tåg, hade byte och var trött..hamnade visst på ett modernare tåg. Kånkade in mig själv och en stor resväska, och man kunde välja över eller undervåning på detta tåg, så tänkte upp på övervåningen först..dock fick jag inte upp dörren! ☺️😅 men då tåget var välbesökt och många andra åkte med, så var det några på andra sidan de genomskinliga dörrarna som såg mitt dilemma..och sträckte ut hjälpande händer på sin sida, upp ovanför dörren, mot rörelsesensor där, så att dörrarna öppnades och jag kunde komma in. Det jag tycker är kul är att det var tre stycken som direkt tog initiativet till att vifta på sensorn för mig, och de verkade inte tillhöra samma resesällskap, då de Stog lite olika grupperade och olika ålder på. 😊

Hoppas det kommer några vänliga själar i er väg när ni står i något dilemma också!

God fortsättning!! 🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *