Gratis sport…

..hörde på nyheterna nyss att det är många som sportar i Dalarnas klubbar som får träna gratis! 😊 och Borlänge har flera gratis träningar upp till 15 år! För att jobba för inkludering, jag tycker det är viktiga frågor, att röra på sig är hälsosamt och bra för alla. ❣️ Speciellt barn och ungdomar tänker jag att det är bra om de får komma igång med aktiviteter och en bra livstil, samtidigt som det är utvecklande på flera sätt att sporta, det finns många positiva saker att ta del av, även om sportandet kan se olika ut, ex individuellt och lagsporter.😊

Jag hoppas bara att initiativ som sådana inte tas på fel sätt, allt kan tolkas fel, men att man kan också välja att se det fina och goda i saker. Jag tänker att vi alla människor har samma grundläggande behov, av att röra på oss och känna samhörighet.

🏋️‍♀️🏋️‍♀️🤼‍♀️🤼‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🏂🏂⛷⛷🤾‍♀️🤾‍♀️⛹️‍♂️⛹️‍♂️🤺🤺🤾‍♂️🤾‍♂️🏌️‍♀️🥊🥊🏌️‍♀️🏇🏇🧘‍♀️🧘‍♀️🏊‍♂️🏊‍♂️🏄‍♂️🏄‍♂️🤽‍♀️🤽‍♀️🚣‍♀️🚣‍♀️🧗‍♀️🧗‍♀️🚵‍♀️🚵‍♀️🚴‍♂️🚴‍♂️🤹‍♀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *