Snötema och bil..

…det är skönt att få hjälp ibland i snön..

jag hjälpte till att försöka styra lite på en bil som ville ut på en avfart och däcken snurrade..

men nu är jag ju inte så fokuserad på att framstå som duktig, 😉 så kan tillägga att jag misslyckades, var inte stark nog i lutningen men att det löste sig ändå, det var tidigt på morgonen och jag antar att de på väg till jobbet, när de bytte chafför så och tog om så gick det 👌🏼👍

Det viktiga är ju att det gick bra, och tog inte heller lång tid så tror inte det blev någon försening för dem 😊

berätta gärna i kommentarer om ni hjälpt någon med snötema. Det behöver inte vara från denna snöfattiga vinter. Det har kommit mycket snö nu på sina ställen, men inte i hela landet så alla kanske inte har lika färsk historia 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *