Matthew Hussey…

…en längre film med honom, men tänkvärd. Han behandlar ett viktigt ämne…vad får ni för tankar?
Det är så viktigt att skapa utrymme för att kunna öppna upp sig för varandra!!
Både för att kunna bearbeta saker som har hänt, men också sådant som man kämpar med nu, och att man är tillräcklig.
Innerlighet och att man är nog. Måste inte vara stark hela tiden och att det finns relationer som både bygger på ärlighet och medkänsla. Ingen prestations bubbla, för det finns det nog av runt oss alla, utan en känsla och innerlighet om att man vill sig själv och andra väl. Att det är okey. Att man kan prata om tunga saker, öppna upp och brottas med det man är rädd för.. att det finns forum eller relationer som är så genuina att det inte behövs fasader.

❤️❤️❤️❤️. Det finns fantastiska män. Vi är alla människor och med behov av bekräftelse och genuina relationer, jag hoppas med denna blogg kunna inspirera till lite fler sådana relationer mellan människor, oavsett etnicitet, läggning, ålder… Vi kan alla vara med och bygga en bättre värld och tillvaro, både för oss själva och de runt omkring.

Tack för att ni kämpar och försöker!🌟
Er insats är viktigt! ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *