Dagens goda gärning?

….mörkt ute och på en hyfsat trafikerad väg hem en kväll, såg en bil långt fram som slog på varningsblinkers. Slog av den efter en stund, för att sedan slås på igen. Funderade på vad det kunde vara allt eftersom jag närmade mig..


visade sig vara ett LGF fordon (EPA) som inte ville riktigt, och stog i vägrenen med blinkers på. Jag stannade och lyste med mobilficklampa under huven på bilen tillsammans med föraren och klurade lite..men då jag inte alls är skruvkunnig så vill jag inte ge mig på något sådant. Men eftersom fordonet startade och gick en stund, (därav att jag sett varningsblinkers slås av en stund när jag närmade mig) så bestämde han sig för att vända och köra hem. Jag erbjöd mig att köra efter, ifall den skulle stanna igen. Kunde i så fall bogsera, för har både kula på bilen och bogserlina. Detta var han glad för, så vi vände och körde någon mil efter varandra så han tog sig hem.
Nu gick det bra hela vägen, den stannade ingen fler gång, men det gick ju inte veta på förhand då inget fel upptäckts. Så ingen bogsering behövdes, men tror det kändes bra för honom att komma hem utan fler mankemang.

Detta tog inte så lång tid, blev någon extra mil åt fel håll, men ingen stor insats från min sida. Kändes bra att veta att han tagit sig hem iaf. Tänker att det är bra att hjälpa med det man kan. Jag kan inte felsöka eller åtgärda fordonet, men ge skjuts eller stöttning funkar, och tänker att det är samma med alla er där ute 😊. Bidra med det ni kan, det räcker långt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *