Mello..

…jag vill inte dissa Mellon på nått sätt, och artisterna gjorde sitt bästa. Men när jag såg parodin på nyheterna så tycker jag även den är bra gjort och rolig, hittade även en till parodi på youtube om svenska melodifestivalen, men den måste jag säga att leksakståget blev bäst. Bättre version än den andra parodin, vilket jag tycker blir för likt originalet, men annars hög genomgående kvalitet om man får säga så.. 😉

iaf, är ett tag sedan den kom, så inte jättesnabb att lyfta här då jag klurat på om jag skulle göra ett inlägg eller ej…är annars inte så mycket för parodier, men vissa förtjänar uppmärksamhet, när de har gjort det på att roligt sätt utan att bara trycka ned, vilket är min tolkning i detta.

Eurovision ligger också osäkert om hur det blir av i år..men oavsett om man tänkte följa den eller är seriös med melodifestivalen eller inte så tror jag det är möjligt att uppskatta en välgjord parodi och tänka på något annat en stund.

I dessa oroliga tider är det viktigt vi behåller humor och har lite underhållning också, samt att vi kan dela dessa mellan varandra, speciellt då gärna till dem som vi tror uppskattar och har rätt typ av humor i det vi delar..vi tycker alla det är kul att få skratta och må gott en stund. Jag brukar välja olika klipp och artiklar och skicka vidare till de som också ser humorn i det, behöver inte vara opinionsbildning alla gånger 😉

Leksakståget….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *