Glad påsk!

…jag ser och hör olika redaktioner och museum som vill ha in berättelser från människor ang Corona och karantän. Både för att spara dessa berättelser, men sen visar det även på att även om vi är isolerade och ensamma fysiskt så kan vi ändå känna samhörighet, fler med liknande känslor och det kan vara uppmuntrande att veta att man inte är ensam i sin känsla, utan ändå få ett visst stöd med att det är någon i närheten med liknande historia.

…sen vill jag även berätta om att jag en påsk (inte i år alltså) fick en påsk hälsning genom Swish! Helt oväntat, men glad överraskning! Det var bara 10 kr, så ingen jättesumma, men det som var speciellt är att det var totalt oväntat!

så, jag vill uppmana till en annorlunda påsk hälsning i år! Gör något kreativt, något nytt till familj och vänner, med fokus på att det inte är något som de väntar sig! 🐣

så inte ute efter att ni ska swischa människor, speciellt inte dem ni brukar swisha, utan att göra något nytt med er hälsning i år. Syster som jag fick swishen av vet inte att jag skriver denna blogg, och hon är stundent och vi brukar inte ha någon Swish kontakt alls, och brukar heller inte göra något speciellt på påsken, därför hennes initiativ överraskade mig. Jag har inte alls planlagt några hälsningar, men får nog klura på detta själv också om vad jag kan hitta på för roligt för att glädja.
🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *