Tänker på..

…jag tänker på det jag hörde på nyheterna igår, att många gamla i riskgrupp hade återhämtat sig bättre än väntat, trots medeltal på 5 diagnoser och 11 läkemedel.. flera som fått skrivas ut igen och det är goda nyheter. Allt är inte nattsvart, håll ut. Vi behöver visa uthållighet ännu, att inte blåsa faran över, men jag tycker ändå det är viktigt att även ta till sig de bra nyheterna, känn hopp och allt går inte i mörker! Vi har tillsammans lyckats plana ut kurvan i Sverige, så vi är på rätt väg i sjukdomsfall, och detta trots vi inte varit lika stränga som många andra länder..jag hoppas att fler företagare och jobb har klarat sig pga vi inte varit lika stränga, och nu pratas vi även som föregångsland (om än omdiskuterat, och detta är ej klart ännu) men att personer från Norge ex intervjuats och de kände mer tillförsikt med att öppna förskolor i och med Sverige klarat sig förvånansvärt bra trots vi inte varit lika stränga som vårt grannland.. jag tänker det är bra om vi kan inbringa hopp i varandra.

jag är också jätteglad för den solidaritet som man fått se exempel på! Det finns många goda initiativ att fokusera på om man vill. ❤️ Många duktiga och hjälpsamma människor!

Tillsammans kan vi hantera förändringar som sker. Och tillsammans kan vi också förändra situationen.

Låt er inspireras av alla goda exempel och känn våren och solen i ert ❤️

jag är också glad och tacksam att jag bor i en demokrati!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *