Beröm och komplimanger..

…är inte så vanligt att fås från främlingar?
Men en trevlig överraskning!

Jag fick helt oväntat beröm när jag handlade massa mat..handlade till flera personer, så kundvagnen var full av varor, och det blev så klart fullt även på bandet. Jag körde alla varor på samma sida, för att inte blockera kassan helt. Men delade upp varorna så att jag kunde betala i olika omgångar, samt sorterade upp när jag packade påsarna så det hamnade rätt. Personen som går efter mig säger plötsligt..-”får jag säga en sak?..”

-”javisst”, tyckte jag men förberedde mig på något negativt..

-”du gör det bra” sa hon.
ställd blev jag..men tackade snabbt så mycket!! Att det var snällt sagt och jag blev glad! Och berättade att hon är den första jag kan minnas som sagt så..

jag har handlat till olika personer i flera år, men har aldrig fått mer än besvärade miner förut, så jag tänker att detta med CoronaKris och Covid-19 tider gjort att vi är mer öppna för att vi handlar för mer än oss själva och även uppmärksammar fler av dem runt om oss som hjälper till att handla, även om det inte är ett nytt fenomen.
som de som kämpar inom sjukvård, dem som har jobbat med liknande uppgifter i många år men hyllas och lyfts på att annat sätt nu av allmänheten, att få ett annat erkännande för sig arbete och det tycker jag är bra, gör de fyller sååå viktiga funktioner!!

så, jag tänker på de positiva delarna i denna period, med att vi uppmärksammar och lyfter varandra mera, och det blir jag glad för! Vi kan sprida lite ljus och glädje runt om oss, även med små medel, som att berätta för personen vi tycker gör något positivt- att vi tycker så. ❤️🌟

jag tänkte ge er en utmaning med att berömma eller ge en komplimang till någon ni inte känner idag! 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *