Söndag och läsning..

…bläddrar i tidningen västerbottningen, tycker denna artikel var fin:

Dagverksamhet med aktiviteter, och el-cykeltaxin i fokus här, tänk vad härligt för äldre att få komma ut en stund. Bestämma vart de vill åka och titta på, få frisk luft och bara få vara ute och se fast de inte har rörlighet och här ändå kan hålla avstånd. Isolering och Coronatider kan annars ta hårt, här fanns el-cykeltaxin sedan tidigare, men hoppas att fler verksamheter kan införa en sådan och att fler får komma ut en stund ❤️

jag skulle tycka det var kul att få både pratstund och få cykla runt med några äldre på detta sätt. Tänk om man var några stycken och hade ett gäng sådana här El-cyklar och kunde åka runt till några boenden och erbjuda dem en åktur!! Det vore kanske nått även för ferie ungdommar också? Bara en tanke, att detta kunde komma in som alternativt ferie jobb för de yngre som tappat sitt ferie arbete nu i sommar pga Covid-19. Det skulle stödja både yngre och äldre tänker jag, yngre som kan ha svårt med att hitta jobb och jag tror detta skulle vara kul också då det ger kontakt mellan generationer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *