Skyltsöndag

1:a advent.
Hur njuter ni av dagen?
Jag tänker det är viktigt att hitta stunder att njuta av livet. Kan vara att gå och spana i skyltfönster, eller en promenad ute längs elljusspåret, eller mysdag med varm dusch och ompysslande av sig själv, sedan tända ljus och glögg.
Vi kan inte ha den nivå av samvaro vi vill just nu, men kan hitta ljusglimtar ändå.
Det är bra att kunna ta hand om dig själv och ägna omsorg.
Har sett att vi människor har en fallenhet för att passa mer på vad husdjuret äter eller hur de runt omkring har det och glömma bort att ta hand om oss själva på samma sätt.

Jag skulle vilja röra mig friare och kunna hjälpa några jag känner..men nu är det så här, den pandemi vi är i, och risken är att jag skulle kunna skapa mer och större problem med att fara och hjälpa dem i detta läget, som det är nu så klarar de ut det själva, även om det skulle gå lite lättare om man är fler.

hjälpsjuk. Hört om det?
jag blir det ibland.

iaf. Just nu fokuserar jag på det som jag kan och får göra. Försöker hitta sånt som även kan vara skönt att få bort, sånt som man inte riktigt kommer sig för, men tänker på.
1/2 dagen blir till sådana mer produktiva saker, och andra halvan till att ha riktig söndag och göra lite extra för mig själv.

Ha en fin 1:a advent 🌟🌟

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *