USA president..

hörde ni installations ceremonien?
jag hörde en del. Håller med Joe Biden det han sa om demokratin – att lyssna mer på varandra, men också respektera varandras olika åsikter.
Sen har han ett väldigt stort uppdrag att ena ett splittrat folk..jag är inte ute efter att prata politik eller hur länder gör.

jag tänker att vi runt om i världen kan förbättra oss. Jag tänker att vi lever alla på samma jordklot och kan bli bättre på att vara snälla och lyssnande för varandra, att kunna umgås med olik tänkande. Att räcka ut en hand för någon. Både för individen och samhället gör det skillnad.,

var en del i att jag startade denna blogg, önskan om att vi kan dela saker och upplevelser.

och ja. Självklart har även jag saker att jobba på hela tiden. Jag jobbar ex på min världsbild och att vara mer inlyssnande för olika åsikter.

För en bättre värld. 🌎 🌍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *