Lasta lådor..

..jag fick plötsligt hjälp med att lasta lådor, var en förbi passerande som bara med ett stort leende högg in och hjälpte till. Ingen fråga och inga konstigheter..men jag blev mycket positivt överraskad! Så kul!!
är så snabbt och lätt när man är två. Men jag känner att jag blir lite extra berörd nu, av att jag inte förväntar mig hjälp i dessa tider.. man ska hålla avstånd och allt. Men klokt av henne att inte låta sig stoppas, man kan fortfarande hjälpa varandra utan att vara för tätt inpå.

jag försökte komma med uppskattande ord och tacka så mycket, hoppas hon förstår hur mycket hennes gest gladde mig..! nysvensk och med en Samhall tröja, och jag Tänker att jag skulle ha bjudit in henne till att umgås mer med mig vid nått senare tillfälle, och träna svenska om det inte var i dessa tider..tänk vilken start på ny vänskap! Jag hoppas jag möter på henne fler gånger!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *