Kläder..

..jag hörde på radion nu på morgonen att det blivit fler som kan tänker över hållbarhet på kläder, Och fler både köper och kan tänka sig köpa på second hand.
Jag tycker detta är bra! 😊👍

I det konsumtionssamhälle som vi haft så finns massor av kläder, i alla färger och varianter på second hand.
Backar man några årtionden i Sverige så var det mer vanligt att du syr kläder själv för att det var dyrt att köpa, och svårt att hitta ett utbud på second hand.
Så jag tycker det är bra vi använder de kanaler och kläder som finns nu.

Har visst varit någon dokumentär på Netflix också på Temat kläder och hållbarhet. Naturvårdsverket har också jobbat för att öka medvetenheten kring textiler och påverkan av miljö och hälsa. Det är bra fler blir medvetna konsumenter, tillsammans kan vi påverka både utsläpp och företag för produktion. ☀️
Hållbarhet, kläder och klimat är viktigt för oss alla ☀️

Visst är det roligt att byta ut kläder ibland, Och hitta något som är ”nytt” för en själv. skönt det finns vägar för att kläder fortsättningsvis används även fast man själv ledsnat på dem av någon anledning, eller att det inte passar längre. Byta med syster, fynda på fb, visst finns det flera sätt. Och Jag hoppas de flesta känner också att det är acceptabelt, kläderna som man hittar ser ofta ut som nya ändå.

Nu ska vi ut i vårsolen, ha en härlig dag!!

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *