Avåkning och snö skottning…

vad tacksam och glad jag blir av all hjälp!!

körde i diket..allt gick bra, men behövde hjälp att ta mig upp. Jag hade sådan tur att en snäll person kom strax efter det hänt, jag hade inte hunnit ut bilen ens. Stannade och ville hjälpa till, och var den sista som åkte från platsen när det var klart!
sedan stannade även fler förbipasserande, frågade om hur det gått och om de kunde göra nått. Jag är glad att få uppleva sånt! Nu gick ju denna avåkning jättebra, inga skador, men samtidigt som jag kan känna mig ödmjuk inför situationen, så blir jag glad och tacksam för det samhälle vi har, och människor som stannar, försöker hjälpa och engagerar sig!
känner en förtröstan och tillit, över att få hjälp, men också över att alla var lugna och samlade. Alla höll Corona avstånd, men också att de tog tag i situationen. Den som varit med om en avåkning kan vara omtumlad, och inte så klartänkt.

Efter flera försök och en stor insats av snöskottning så kom bilen upp på vägen igen.

inspirerande med hjälpsamma människor!! ❤️

🚗🚗❄️❄️❄️🚗🚗❄️❄️❄️🚗🚗❄️❄️❄️🚗🚗❄️❄️❄️🚗🚗❄️❄️❄️🚗🚗❄️❄️❄️🚗🚗❄️❄️❄️

💪💪💪💪💪💪💪

👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *