Tid…

…reflekterar du kring vad du lägger din tid på?
Det gör jag. Men sen lyckas jag ändå inte så bra alla gånger med att fördela den på ett sätt som jag är nöjd med.
Men, som jag läste i en bok, vi kan inte styra över hur eller när vi dör, men vi kan styra hur vi lever. Denna mening är tänkt att inge hopp. Att vi kan fokusera på vad vi gör med dagen. Välja hur vi förhåller oss till tiden vi har och vad vi gör med den. Vi kan påverka det, och ta för oss något konkret.

idag har jag gjort ”tråkiga” sysslor, men sånt som är bra att få på plats. Dammsuga, städa, tvätta.. Visst känns det bättre för mig själv att känna mig lugn med att ha detta i fas, men hade hellre umgåtts med andra människor, vilket det ändå är svårt att göra i dessa tider..Dock så har jag pratat en hel del i telefon idag. Fördelen att kunna pyssla på och prata samtidigt. Väljer att se det som en produktiv dag, där jag gjort vad jag kunnat. Fått saker på plats, men även försökt lyssna på andra och höra deras åsikter om saker, skämtat och diskuterat.

uppskattar det som jag kan göra, och försöker få gjort bra grejer. Men visst ser jag fram emot att få kunna möta andra människor, umgås, och se alla goda exempel man kan stöta på, Irl, live. Jag har skrivit om en del saker här i bloggen om hjälpsamma människor som man sett i omgivningen, fina episoder av omtanke.
Längtar efter att få göra det igen. Men, fram till dess, är det den omtanke jag försöker förmedla, genom att ligga lågt i kontakter och upprätthålla lite per telefon i stället.

Så jag joinar detta: Håll i, håll ut, och håll kontakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *