Sommar!

Examenstider! Sommar! Ljus och värme, uppskattas av många ☀️

Jag har en del idéer som sommarprojekt, men försöker landa i att plocka bort och sprida ut det över längre tid. Är svårt. Men glad över att ha dem jag kan ventilera tankar med!

önskar att alla skulle ha det.
Tänker också på hur viktigt det är med dessa olika stödkanaler som finns också! Både för vuxna och barn, allt från Bris till Mind och många andra, guld värda! ❤️
Tänker på dem som av olika anledningar har det tungt just nu, och heller inte känner att de passar in i förväntan om en glad sommar. Att I alla fall några av dem kan hitta en av de stödkanaler som finns. Jag är så glad över att vi har sådana i Sverige. Jag upplever att det inte finns lika bra stöd i andra länder. ?
Rätta mig gärna om jag har fel. 😊. Min poäng är i alla fall att jag är glad över alla som engagerar sig i dessa linjer, både proffesionellt och som volontär, samt att det är otroligt fina initiativ att ha dragit igång dem!!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *