Midsommar..

..Glad midsommar till alla!
Hoppas ni har det härligt! 🌸

Ett personligare inlägg idag, ang dagen:

Jag är hängig idag, låg energi redan när jag vaknade. Men, uppskattar verkligen de jag har runt mig, både som jag kan ringa så jag får sällskap en stund per telefon, men som också hjälper när jag ber om det. -med ett tydligt ja, eller nej, så jag vet läget. Uppskattas!! (Dessutom är jag så lyckligt lottad att de oftast säger ja)
När energin är låg så upplever jag det ofta jobbigare med ovissheten.
Är också väldigt tacksam för det tålamod jag får uppvisat, att jag kan svänga i tonläge och fokus då jag inte är lika pigg som vanligt, och att det är okey ❤️
Blir inte påskyndad i pauser när jag försöker hitta tråden/poängen, men De visar också att det är okey med den spretiga information som kan komma, varefter jag kommer ihåg – och som inte följer en röd tråd om det ämne vi pratar om just då- och att jag även kan ha ett irriterat tonläge ibland eller inte riktigt låta så glad som jag skulle önska.. uppskattar såå överseendet som jag möts med!!!
Att de förstår att det inte är personligt, utan jag kan låta lite irriterad över att energin är låg eller att jag känner mig förvirrad, det är inte de jag pratar med som rår för det. Även om det inte brukar vara så långa svackor i samtalen, så är jag glad och tacksam över att det inte är svackorna som tar över, att det är inte svackorna som blir fokus och att de jag pratar med är stabila och inte blir provocerade.
Jag är så tacksam för er styrka och klarsynthet!! ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *