1:a september

Ser ni det som en nystart?
ny månad, ny säsong nu när hösten är i antågande..

jag är tacksam för människorna som jag mött, som vågar visa sårbarhet, öppna sig. Det är fint med det förtroende och tillit som de visar upp. Jag tycker det är inspirerande med en livssyn som är positiv och att de trots olika nederlag ser framåt, att det kan finnas möjligheter.
Det kan vara människor man just råkat på, men som uppvisar detta trots att man inte etablerat någon stabil och tillitsfull relation ännu, och ändå vågar!
Jag tror det är så man hjälper varandra att växa.
Att ibland våga öppna upp sig, förutsättningslöst, utan förväntningar på att det andra personen också vågar möta upp med att berätta något eller begära något. Då kan man visa på ett annat perspektiv och inspirera andra, för jag tror sådant sätter sig i minnet. Att det kan ge ringar på vattnet i och med att den då mottagande personen vågar vid annat tillfälle, ge lite av sig själv till någon annan i sin tur. Och då både växa som person men också blir det en öppnare värld om vi vågar visa varandra tillit. Och det börjar i det lilla, med de människor du möter.

idag röstar jag för att inte välja den lätta och bekväma vägen.
våga tro på att det finns andra miljöer och perspektiv än du är van vid 😉

Lycka till!!!!

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *