Om mig

Som spår i snön..   är det min förhoppning att kunna göra ett litet avtryck. Behöver inte vara nått permanent, men om det kan ge någon lite glädje så är jag nöjd  🙂

Det kommer även vara saker som jag tycker är viktigt, fakta eller allvarliga ämnen, det kommer vara från saker jag kommer i kontakt med på ett eller annat sätt. Ett tv program, lite surfande på nätet, någon jag möter, via en vän eller familjemedlem..

Jag har en önskan om att vara anonym, men bloggen kommer att vara personlig, så kommer dela med mig av tankar, känslor och kommer skriva med min synvinkel på många inlägg.

Jag tycker inte det är viktigt att berätta vem jag är, fokus är inte på mig som person utan att genom bloggen sprida allt ifrån inspration, leenden, igenkännande eller ge nya reflektioner.  Det sker så många positiva saker och handlingar runt omkring oss, och vi möter dem ofta med tänker inte alltid över det..

Min tanke är att det ska vara varierat, både med lättsamma och intressanta ämnen. En blogg med goda exempel, både stort och smått.